ALLE VROUWEN UIT DE PRACHTIGE FOTOSERIE 35+ LIJVEN NOG ÉÉN KEERTJE OP EEN RIJ

Afgelopen weken hebben we in samenwerking met Lights by TENA een prachtige interviewserie met fotoshoot gepubliceerd. We portretteerden 6 van onze lezers met hun 35+ lijf. Hier zijn alle vrouwen nog één keer op een rij; Advertisement

 

_w4a0005

_w4a0032

Dit is Alice, 40 jaar. Ze leeft gezond, sport regelmatig en toch wordt alles slapper: “Ik vind mijn buik niet zo mooi, de huid is slap geworden. Tuurlijk wil ik wel een killer body net als op tv of in de bladen, maar dan zou er nog 10 of 15 kilo af moeten. Ik probeer gezond en gevarieerd te eten, te sporten en water te drinken, maar die gezellige momenten met wat lekkers zijn me echt te veel waard om op te geven voor een sixpack. Echt enthousiast ben ik niet over ouder worden. Maar je kunt zelf bepalen hoe je ermee omgaat. Wanneer ik met mijn vriendinnen weer eens in een deuk lig om iets wat een van ons meemaakte, gaat het weleens mis en heb ik een oeps-moment. Dat vertel ik dan, waarna we daar weer heel hard om lachen. We worden allemaal ouder, we kennen het allemaal. Je kunt er maar beter de lol van inzien, toch?”
Het hele interview lees je hier.

_w4a1110

_w4a0952

Xandra (42) leerde op haar 40e haar grote liefde kennen. Meteen was ze zwanger. Maar dat heeft wel iets gevraagd van haar lichaam: “Ik vind er niks aan om ouder te worden. Soms voelt het alsof de tijd tegen me is. Ik wil nog zoveel meemaken en doen. Zeker sinds ik bevallen ben, merk ik ook aan mijn lijf dat ik ouder word. Wanneer ik mijn dochter uit de auto haal of haar even snel op de grond verschoon, heb ik weleens een klein ongelukje. Tampons kan ik ook niet meer gebruiken. Die vallen er gewoon uit. Volgens de dokter is mijn lijf nog aan het herstellen van de zwangerschap en bevalling. Ik probeer maar vooral aandacht te besteden aan waar ik wel blij mee ben. Mijn grote ogen en mijn goede achterwerk, bijvoorbeeld. Want al ben ik 42 jaar, mijn kont mag er nog steeds zijn.”
Het hele interview lees je hier.

_w4a0079

_w4a0045

De 43-jarige Nancy vindt ouder worden iets geweldigs. “Ieder jaar wanneer ik voor het eerst in bikini ga, moet ik even slikken. Ergens maar weer de acceptatie vandaan halen en hup, aan dat ding. Ik weiger een badpak te kopen, of nog erger: een tankini. Als je dan in zee zwemt, gaat dat flubberen enzo. Bovendien; mijn kinderen zouden me uitlachen. Veel te suf. Dan maar een beetje vet over de rand van mijn broekje. Mijn moeder overleed twee jaar geleden, ze was pas 68 jaar. Dat heeft voor mij nog duidelijker gemaakt dat je er niet op kunt rekenen dat het leven iedere ochtend maar weer doorgaat. Ouder worden is iets geweldigs, iets waar je dankbaar voor moet zijn, niet over moet zeuren.”
Het hele interview lees je hier.

_w4a0149

_w4a0167

Dit is Blanchett (36), alleenstaande moeder van een dochter. Over ouder worden zegt ze: “Ik vind het niet leuk, maar ik wil me er niet door laten tegenhouden. Ik ga gewoon nog uit, al moet ik daar veel langer van herstellen dan vroeger. Tien jaar geleden sliep ik drie uurtjes uit, nam een vette hap en alles was weer goed. Nu heb ik er met een beetje pech op dinsdagochtend nog last van. Weet je waar ik het ook aan merk? Dat ik af en toe opeens een haar op mijn kin krijg. Vreselijk. Die ga ik trouw te lijf met een pincet.”
Het hele interview lees je hier.

_w4a0346

_w4a0314

De 49-jarige Marian werd ernstig ziek, maar is inmiddels beter. “De chemo heeft mijn huid heel snel ouder gemaakt. De medicijnen vallen de kwaadaardige cellen aan, maar je huid krijgt er ook een dreun van. De elasticiteit gaat eruit. In 2007 werd ik ziek. Kanker. Ik was net 40 en liet het grote feest dat ik gepland had, maar gewoon doorgaan. Mijn leven mocht niet stoppen nu ik ziek werd. Binnenkort word ik vijftig. Niet ziek meer, wel oud geworden als ik mezelf in de spiegel bekijk. Als ik nu ‘s ochtends in de spiegel kijk, denk ik: jeetje mina. Hoe gaan we hier weer wat van maken vandaag? Natuurlijk kan ik het relativeren. Ik ben er nog. Binnenkort word ik 50 en geef ik weer een groot feest. Ik had het ook niet kunnen halen.”
Het hele interview lees je hier.


_w4a0852

_w4a0822

Suzanne (42) was vroeger vooral kritisch over haar lijf. Nu probeert ze ook te kijken naar wat wel mooi is. “Het laatste jaar ben ik tien kilo aangekomen. Ik denk dat dat komt doordat ik in rustiger vaarwater ben gekomen. Mijn dochter worstelde jarenlang met anorexia. Het gaat nu goed met haar. Nu die zorgen wegvallen, heeft mijn lichaam zich hersteld. Niet dat ik blij ben met die tien kilo, maar blijkbaar hoort het bij me. Ik heb daardoor wel een buikje gekregen. Toen ik voor het eerst met mijn vriend, met wie ik nu negen maanden samen ben, in bed belandde, verontschuldigde ik me voor mijn lijf. ‘Kijk maar niet naar mijn buik, hoor.’ Hij wuifde het weg en zei dat hij me prachtig vond, en nog steeds.”
Het hele interview lees je hier.

 

 

lightsbytena_preffered-image-1Deze interviewserie met fotoshoot kwam tot stand in samenwerking met lights by TENA, een nieuw product dat pas sinds begin dit jaar verkrijgbaar is in de Nederlandse supermarkten en drogisterijen. Het ligt in het schap tussen de reguliere inlegkruisjes. Een op de drie vrouwen van 35+ krijgt te maken met kleine ongelukjes. Je kan hier een gratis proefpakket bestellen, zodat je het kan proberen. Doe er je voordeel mee.

 

 

Lees hier alles over ons advertentiebeleid.

Gerelateerde artikelen

Back to top button