Blanchett (36) over haar 35+ lichaam: “Ik voel me vrij in mijn lijf, ook met wat pondjes te veel.”

Blanchett: “Ik heb de laatste jaren geleerd dat als je om tegenslag lacht, het leven een stuk minder zwaar voelt.” Advertisement

“Zo’n 1,5 jaar geleden gingen mijn vriend en ik na 19 jaar uit elkaar. Een jaar lang woonde ik bij mijn ouders, tot ik een eigen bovenwoning kreeg. Ons plekje, eindelijk. Toen mijn leven toch al zo op zijn kop stond, ben ik ook maar gestopt met roken. Ik rookte al sinds mijn 11e, zeker 30 sigaretten per dag. Het was veel verandering in één keer en ik heb heus wel eens gewanhoopt, maar nu de rust terug is, zit ik zoveel lekkerder in mijn vel dan vroeger. Niemand schrijft mij mijn leven meer voor me. Ik heb weer de ruimte om te zijn wie ik echt ben en ik voel me ook nog eens een stuk gezonder.”

“Ik vind het heerlijk nu, alleen met mijn dochter. Ik heb geen man nodig om happy te zijn. Maar ik ben zelfverzekerd genoeg om te geloven dat wanneer ik eraan toe ben, er wel weer een leuke man voorbij komt die mij ziet zitten. Ik heb mooie ogen, volle lippen. Mijn borsten mogen er best nog zijn. Tja, als ik de potloodtest doe, zak ik. Er kan een hele kleurdoos onder, maar ze hangen ook weer niet op mijn knieën. Nu ik ouder word, zie ik de eerste putjes in mijn benen verschijnen. Daar ben ik niet blij mee. Ik ben ook 7 kilo aangekomen sinds ik stopte met roken. Ik heb me weer aangemeld bij de plaatselijke sportschool en ik wil met een vriendin één keer in de week gaan zwemmen. Maar weet je, ik voel me vrij in mijn lijf, ook met wat pondjes te veel. Thuis dans ik geregeld een rondje door de kamer in mijn blote kont. Gewoon, omdat ik me goed voel.”

“Ik vind ouder worden niet leuk, maar ik wil me er niet door laten tegenhouden. Ik ga gewoon nog uit, al moet ik daar veel langer van herstellen dan vroeger. Tien jaar geleden sliep ik drie uurtjes uit, nam een vette hap en alles was weer goed. Nu heb ik er met een beetje pech op dinsdagochtend nog last van. Weet je waar ik het ook aan merk? Dat ik af en toe opeens een haar op mijn kin krijg. Vreselijk. Die ga ik trouw te lijf met een pincet. En als ik na een paar wijntjes een goede grap hoor, heb ik wel eens een Oooeps-momentje®. Op de wc droog ik de boel een beetje af en dan ga ik gewoon weer terug naar het feestje. Ik kan er wel om lachen. Dat heb ik wel geleerd de laatste jaren. Dat als je om tegenslag lacht, het leven een stuk minder zwaar voelt.”

_w4a0167

 

lightsbytena_preffered-image-1Deze interviewserie met fotoshoot kwam tot stand in samenwerking met lights by TENA, een nieuw product dat pas sinds begin dit jaar verkrijgbaar is in de Nederlandse supermarkten en drogisterijen. Het ligt in het schap tussen de reguliere inlegkruisjes. Een op de drie vrouwen van 35+ krijgt te maken met kleine ongelukjes. Je kan hier een gratis proefpakket bestellen, zodat je het kan proberen. Doe er je voordeel mee.

 

Lees hier alles over ons advertentiebeleid.

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button