Heerlijk liedje: Ik hou van mij (omdat ‘ie zo waar is!)

Het is een gouwe ouwe van zanger Harrie Jekkers maar t blijft mooi: Ik Hou van Mij (hoor je nooit zingen). Een heerlijk liedje over zelfliefde, en waarom we dit allemaal véél vaker tegen onszelf mogen zeggen!

Lees ook: Zelfliefde in een gedicht van Charlie Chaplin! (prachtig!)

Foto: Marcel Hakvoort

Ook leuk: Mynd organiseert samen met de Vrije Academie en relatietherapeut Jean-Pierre van de Ven de allereerste MYNDmasterclass. De aftrap is zondag 27 november en we gaan het hebben over communiceren in relaties. Geef je nu hier op!

Geschreven door

Liesbeth is journalist, schrijver en trainer. Ze schrijft het liefst over dingen waar ze zelf ook mee bezig is. Is altijd op zoek naar inspiratie, en vindt dat meestal in de mooie, maar soms ook in de mindere dingen van het leven. Schreef bestseller: *Ik moet nog even kijken of ik kan - de stille revolutie van de introverte mens* (2017) en recent 'Echte vrouwen krijgen een kind - de stille revolutie van de niet-moeder' (2019).