Hoe ik voor het eerst in mijn leven een mooie huid kreeg

Sanne was nooit heel blij met haar huid. Hij was vaak een beetje dof, en voelde niet zo soepel. Tot ze supplementen ontdekte: ‘Laatst vroeg iemand zelfs of ik zwanger was.’

Ik moet eerlijk bekennen dat ik zelf nooit heel enthousiast ben geweest over mijn huid. Op zich heb ik geen hele grote problemen (op een paar jaar in de puberteit na, waarvan ik de foto’s inmiddels zo veel mogelijk heb doen laten verdwijnen), maar mijn huid is gewoon niet mijn sterkste kant. Hij ziet er regelmatig nogal dof uit, en hij is niet erg soepel, waardoor ik al best wat lijntjes begin te zien. De tijd dat mijn frons volledig verdween ligt in ieder geval achter me.

Vorig jaar kwam er een nieuwe collega bij ons werken. Een knap meisje van begin 30. Goed figuur, leuke kleding, maar wat het meest opviel: haar huid. Haar gezicht leek te glowen (niet te verwarren met glimmen). Haar gezicht had een soort zijde-achtige glans. Ik overwoog mijn opties. Eerst neigde ik ernaar om uit pure jaloezie alvast een hekel aan haar te ontwikkelen, maar ze bleek heel aardig. Dan maar over op plan B: vragen hoe ze in hemelsnaam aan zo’n prachtige huid kwam.

‘Pillen’, antwoordde ze. Ik keek haar ongelovig aan. ‘Nee echt, voedingssupplementen, het leek mij ook onzin, maar mijn moeder raadde ze aan en ik dacht, ik kan het altijd proberen. Het duurde even, maar na twee maanden begon ik resultaat te zien, grappig toch? Ik neem er een ’s ochtends bij het ontbijt, en een bij het avondeten.’

Volgens haar moest ik supplementen hebben met hyaluronzuur en collageen (voor een soepelere, gladdere huid), en vitamine C (minder dofheid, betere weerstand). Ik vond het moeilijk te geloven, maar ja, deze prachtige-huid-Bhagwan deed blijkbaar toch iets goed, wat ik niet deed. Dus ging ik langs de drogisterij en besloot het erop te wagen.

De eerste paar weken merkte ik niet zo veel verschil, maar na ongeveer een maand begon ik het idee te krijgen dat mijn huid inderdaad soepeler en minder dof werd. En toen ik een paar weken geleden eens echt goed in de spiegel keek leek het dat de fijne lijntjes rond mijn ogen minder waren geworden. Dit was top. En het viel niet alleen mijzelf op, ook anderen begonnen opmerkingen te maken ‘dat ik er zo goed uitzag’. Een (beetje te) nieuwsgierige collega vroeg zelfs of ik niet toevallig zwanger was, want ‘ik straalde zo’.

Ik ben er nog niet helemaal uit of dat laatste nou echt een compliment was, maar de pillen zijn voorlopig een blijvertje. Ze schijnen ook preventief te helpen tegen huidveroudering, dus dat is een leuke bijkomstigheid. Ik ga in ieder geval shinend de zomer in.

Ik gebruik het Swisse Skin Beauty supplement, met hyaluronzuur, collageen en vitamine C. Deze kun je gewoon bij de drogisterij kopen, en wordt volgens hoge kwaliteitseisen getest. Een tip voor als je het ook gaat proberen: maak een voor- en na foto, ik ben dit zelf vergeten, maar had het leuk gevonden om te zien hoe mijn huid is veranderd sinds ik de supplementen slik.

Wil je nu meer weten over de ‘ingrediëntenlijst’ van de Skin Beauty-tabletten of überhaupt weten welke vitamines en mineralen ervoor zorgen dat onze huid stralend blijft? Lees hier meer.

Swisse Ultiplus Skin Beauty is een anti-aging formule die de zichtbare tekenen van het ouder worden vermindert. Het houdt de huid elastisch en maakt de huid van gezicht en lichaam zachter, gladder en soepeler.


En we hebben dit artikel dus geschreven met Swisse, maar de inhoud is gewoon 100% van ons.
Swisse Ultiplus Skin Beauty is geproduceerd volgens strenge kwaliteitseisen. 

Volg Swisse ook op Instagram voor leuke acties

Gerelateerde artikelen

Back to top button