Man schrijft liefdesbrief aan zijn depressieve vrouw

Molly kampt al een hele tijd met een hevige depressie en vindt het moeilijk om het mooie in de wereld en in zichzelf te zien. Een reden voor haar man om op de spiegel van hun slaapkamer vijftien redenen geschreven waarom hij nog elke dag van zijn vrouw houdt. Om haar een hart onder de riem te steken. Ze is mijn beste vriend. Ze laat me elke dag lachen. Ze knort als ze lacht en: Ze ging met me naar een stripclub, staat er onder andere op de spiegel te lezen. 

Lees ook: Cabaretier Mike Boddé was jarenlang depressief: “Ik probeerde een masker op te houden”

“Voor iemand anders zijn dit slechts woorden op een spiegel, maar het geeft mij het vertrouwen dat ik niet alleen ben, als ik ‘s ochtends opsta”, vertelt Molly. “Ik weet dat ik mijn beste vriend bij me heb, mijn co-piloot die me de weg wijst. Dit is het testament van zijn liefde. Verdorie, wat had ik dit vandaag nodig…”

liefdesbrief

1. Ze is mijn beste vriend;
2. Ze geeft nooit op;
3. Ze geeft me alle tijd om te werken aan mijn gekke projecten;
4. Ze laat me elke dag lachen;
5. Ze is beeldschoon;
6. Ze accepteert me zoals ik ben;
7. Ze is de liefste persoon die ik ken;
8. Ze kan prachtig zingen;
9. Ze ging met me naar een stripclub;
10. Ze heeft al heel wat meegemaakt en toch blijft ze optimistisch over de mensheid;
11. Ze heeft mij altijd gesteund tijdens mijn carrière;
12. Zonder dat ze het beseft, zet ze me aan om meer voor haar te doen dan ik ooit voor iemand heb gedaan;
13. Ze heeft een geweldige carrière opgebouwd;
14. Kleine dieren maken haar aan het huilen;
15. Ze knort terwijl ze lacht.

Lees ook: Succesvol in 10 stappen: zo doe je dat

Gerelateerde artikelen

Back to top button