Met deze 12 hele slimme levensmotto’s lul je iedereen onder tafel

Het leven gaat niet altijd over rozen, maar Renske zegt: het is gewoon een kwestie van deze 12 hele slimme motto’s omarmen. En dan komt ’t allemaal voor de bakker met je!

Het leven is best wel zwaar, dat weten we allemaal, ze zongen het al bij Kinderen voor Kinderen. Dus dan is het zo. Maar er is hulp, er is hoop! De volgende allerhande motto’s helpen je (gek genoeg) best een handje bij het fatsoenlijk handelen van dit leven. Lees, lach en maak vooral een tegeltje van je favoriet.

 1. Alcohol lost je problemen niet op maar melk ook niet.’ Geloof me, van dit sublieme motto is echt geen feestje slechter geworden. Tenminste niet de feestjes waar ik was en dat zijn er veel.
 2. ‘Beter dik in de kist dan een feestje gemist!’ Hahaha moehahaha dat zeg ik, met dit motto sta je altijd tien nul voor. Dus schuif ‘m maar naar binnen, die pizza slice.
 3. ‘Ik heb serieus heel de dag mijn telefoon in mijn hand, dus als je denkt dat ik je negeer waarschijnlijk wel ja.’ Dit is misschien niet zo zeer een motto, maar wel een hele belangrijke gedachte bij het dissen van je ex.
 4. ‘Na jou zal de hel wel meevallen.’ HAHAHA MOEHAHAHA deze is zo real.
 5. ‘Het leven zal nooit meer hetzelfde zijn zonder jou, maar dat is ook de bedoeling’.
 6. ‘Ik wil best afvallen, maar dan ben ik slim, grappig, creatief, charmant, knap én slank en dan houd je natuurlijk geen vrienden meer over dus ik neem nog een taartje.’
 7. Mensen! Maak baan voor mijn allerfavorietste motto van de hele wereld. Even serieus, deze helpt je oprecht het werkende leven door. Komt-‘ie. ‘Werken is leuk. Laat genoeg over voor je collega’s!’
 8. ‘Na regen komt zonneschijn  wijn.’ Scherp, scherp. Kan niet anders zeggen. Scherp.
 9. Even een serieus mottootje tussendoor: ‘Als je denkt dat alles tegenzit, denk dan opnieuw.’ Persoonlijk denk ik dat dit een zeer sterk motto is. Het is bovendien op allerlei andere situaties toepasbaar. Denk je dat je te oud bent voor dingen, denk dan opnieuw. Denk je dat je geen geen geld hebt voor dingen, denk dan opnieuw. Denk je dat je geen wijn meer kan handelen, denk dan opnieuw.
 10. HAHAHAHA deze is ook goed. ‘De tijd vliegt! Nog maar één keer hardlopen en het is alweer kerstmis!’
 11. Nou, ik geloof dat dit toch ook wel een blijvertje is. ‘Iedereen zou iets moeten geloven. Ik geloof dat ik op een strand moet zitten en de hele dag cocktails moet drinken.’ Waarbij je dus vrij bent om van alles te geloven. Als jij wil geloven dat je de hele dag in bed moet liggen of de hele dag moet Netflixen is dat ook prima.
 12. Ik wil geen gevoelens, ik wil nieuwe kleding‘. Kijk, dit is wat mij betreft een prachtig motto om de boel mee af te sluiten. Want al die gevoelens, soms denk je gewoon: mensenkinderen wat moet ik er toch mee. Dan wil je gewoon even niet anders dan een lekker dik potje shoppen. Dat zeg ik: Happy 2017.

Lees ook: Dol op feestjes, maar NOOIT het middelpunt. Dit herkent de verlegen extravert.

 

Geschreven door