Die ene bijzondere keer: “Ze was alles wat ik op dat moment nodig had”

We zeggen het niet hardop. Maar natúúrlijk zijn we nieuwsgierig naar wat zich in de slaapkamers afspeelt van andere Nederlandse vrouwen. Daarom willen we weten: wat was jouw spannendste sekservaring? Deze keer het verhaal van Tess (34) die als uit het niets verleid werd door een vrouw.

“Ik was helemaal klaar met kerels. Maar echt he-le-maal klaar. Lang geloofde ik heilig dat de juiste man vanzelf op m’n pad zou komen, maar teleurstelling na teleurstelling maakten dat ik het opgaf. Na een zooitje halfbakken, onstuimige scharrelrelaties die nergens heen gingen, besloot ik ermee te kappen. Tinder en Happn gooide ik van m’n telefoon, zoektochten verkapt als ‘gezellige stapavond met vriendinnen’ liet ik voor wat ze waren. Het was tijd voor mezelf, voor vólle aandacht voor mezelf.

Wat ik nu ga zeggen klinkt supercliché, maar: het was een hele hete zomerdag. Haha. Net als de rest van Nederland nam ik de dag vrij en reisde ik samen met vriendin Juul af naar een hippe strandtent, waar we met grote moeite twee bedjes wisten te bemachtigen. Het was té fijn. Fles witte wijn tussen ons in, af en toe afkoelen in de zee en een goed boek over zelfliefde dat ik verslond. Het leven kón even niet beter dan dit. Rond een uur of vijf werd Juul gebeld. Het was Mila. Ik kende haar vaag, van feestjes en verjaardagen. Ze was net klaar op kantoor en had enorme zin in een borrel in de zon. We nodigden haar uit om ook naar het strand te komen en binnen een uur zat ze naast me op het strandbedje. We bestelden een nieuwe fles wijn en hadden heerlijke gesprekken. Over irritante mannen, over hoe klaar we ermee waren en over hoe chill alleen zijn eigenlijk was. Het beste gesprek ooit, waardoor we totaal de tijd vergaten. ‘Shit!’ Juul stond op. ‘Ik moet naar een verjaardag in de stad! Ik moet weg!’ Nooo, ik zat net zo lekker. Mila ook, dat zag ik aan haar. ‘Hey, zullen wij hier nog één drankje doen?’, zei ze terwijl ze me een porretje tegen m’n schouder gaf. Ik twijfelde geen seconde. Deze dag was veel te chill om al te eindigen.

Een volgende fles wijn en een tirade over onze exen later, werden we langzaam een beetje tispy. Mila en ik. De zon was inmiddels onder en op de achtergrond klonk het geluid van een feestje in de strandtent. ‘Kom!’, riep ze. ‘Wie als eerste bij de zee is!’ Ze griste de fles wijn uit de koeler en trok mij mee aan m’n arm. Als twee pubers renden we over het strand, ver weg van de drukke tent, waar we uitgelaten, gierend van de lach, half struikelend en met z’n tweeën in het zand ploften. ‘Je bent leuk,’ zei Mila toen ze weer op adem was. En ze keek me lang aan. Recht in m’n ogen. Op handen en knieën kroop ze naar me toe. Ik voelde een kriebel. Het half natte haar dat in mijn gezicht zat schoof ze opzij, waarna ze haar lippen op de mijne drukte. Als vanzelf kuste ik terug. Ik voelde haar zachte tong. Het was de zachtste zoen die ik ooit gevoeld had. Mila legde haar hand in mijn nek en zoende me intenser. Harder. Ze beet zachtjes in mijn lip. We droegen allebei niet meer dan een T-shirtje en een bikinibroekje en ik voelde hoe ze haar warme lijf tegen me aandrukte. Mijn tepels werden hard. Ik kon mezelf niet inhouden en greep haar bij haar blote bovenbeen. Ze was zo zacht. Zoveel zachter dan elke man. Tegelijk voelde ik haar hand over mijn rug, over mijn dijbeen. Langzaam naar de binnenkant. Ze kneep me zachtjes en lachte, alsof ze mijn toestemming vroeg om verder te gaan. Ze was alles wat ik op dat moment nodig had. Gewillig liet ik haar haar gang gaan. Ik wilde haar. Zo erg. Ze zoende mijn nek, streelde mijn borsten en liet haar hand tussen mijn benen glijden. Mijn lijf was warm van de hele dag zon, van de wijntjes, van de opwinding, maar ik voelde een rilling over m’n rug die me kippenvel gaf.

Mila was liever, wilder, spannender en lekkerder dan elke man die ik ooit gehad had. Ik kon geen genoeg van haar krijgen en wilde dat ze doorging. Dat ze haar vingers dieper naar binnen zou duwen, dat ze me nog steviger zou kussen. Overal. Maar zo vlug als ze het strand opgerend was, zo vlug stopte ze weer. ‘We gaan een drankje halen,’ fluisterde ze in mijn oor en ze zoende me nog een laatste keer. Onthutst liep ik achter haar aan richting de strandtent. Ik bestelde een drankje voor ons, waarna Mila lachend verdween in het feestgedruis. Ik kon haar alleen maar nakijken en hopen dat deze strandsessie een vervolg zou krijgen. Met mijn nieuwe levensmotto in ’t achterhoofd besloot ik na het drankje lekker naar huis te gaan. In m’n uppie. Helemaal rozig van de zon, het strand, de drank en van Mila viel ik voor het eerst sinds tijden dolgelukkig in slaap. Wát een vrouw. En wat was ik klaar met mannen. Voorlopig in elk geval.”

Lees ook: Die ene bijzondere keer: “Het vreemdgaan was een cadeau aan mezelf”

Geschreven door