Die ene bijzondere keer: “Hoe had ik zo’n knappe man mijn slaapkamer in kunnen krijgen”

We zeggen het niet hardop. Maar natúúrlijk zijn we nieuwsgierig naar wat zich in de slaapkamers afspeelt van andere Nederlandse vrouwen. Daarom willen we weten: wat was jouw spannendste sekservaring? Deze keer: de onenightstand van Elise (31), studiomanager.

“Na een relatie van zeven jaar, was ik een aantal maanden vrijgezel. En in een van mijn vrijgezelle vrouwelijke collega’s had ik een prima stapmaatje gevonden. Vrijwel elk weekend maakten we de kroegen in de binnenstad onveilig door te sjansen en te flirten met de mannen. Maar tot echte actie was het nooit gekomen. Misschien had het ermee te maken dat ik ergens nog liefdesverdriet had van mijn ex-vriend. Of simpelweg omdat ik niemand interessants tegen was gekomen. Maar toen was er het feestje van een fotograaf, die we kenden van ons werk. Hij organiseerde een jaarlijks terugkerend event met dj in onze vaste kroeg. Mijn stapvriendin en ik moesten daar natuurlijk bij zijn, want er kwamen een hoop bekenden: gezellig.

Bij binnenkomst was er prosecco en goede muziek, dat deed een hoop goed. Maar wat ons nog meer goed deed, was het drankje dat we aangeboden kregen van een man in een colbert. Dat colbert viel op, omdat hij de enige was die simpelweg een jasje aanhad die avond. Het laatste dat ik me herinner, is dat ik de dansvloer op ging met mijn vriendin. En vanaf dat moment zijn het alleen nog flarden. Goede muziek, veel dansen en vooral: sjansen met een intense knapperd. Bruine ogen, donker haar, een weekendbaardje. Nog een flard: heftig zoenend met het weekendbaardje in de herenwc. Een volgende flard, waarin ik mezelf hoorde zeggen: “ga je met me mee naar huis?” Mijn vriendin, die ik lachend gedag zwaaide en die zich vermaakte met de barman. En buiten op straat fluisterde het weekendbaardje in mijn oor: “Wat ben je sexy”. Sleutels in het slot, kledingstukken die uitgetrokken werden, muziek van Lenny Kravitz, naakte lichamen onder de warme deken van mijn tweepersoonsbed. En vooral: heerlijke zoenen. Rillingen over mijn rug. Want hij nam de tijd. Hij zoende me in mijn nek, op mijn buik en tussen mijn benen. Tot we pauzeerden: “heb je condooms” vroeg hij? En ik toverde ze uit een laatje in de badkamer. Pas toen kreeg ik de kans eens goed naar zijn lichaam te kijken en zag de grote tatoeage over zijn rechterflank. Die precies stopte bij het randje waar zijn heup overging in zijn lies. Oh, hij was zó intens sexy! Hoe had ik zo’n knappe man mijn slaapkamer in kunnen krijgen, dacht ik nog? Ik was op dat moment volledig in vervoering. Toen hij in me kwam, vond ik dat voor een moment heel gek. Hij voelde heel anders dan mijn ex. Groter, intenser. Even kreeg ik een kleine realitycheck. Al duwde ik dat gevoel hard weg. Ik wilde me overgeven. Toen ik bovenop hem draaide, kwam hij snel klaar. Het was fantastisch geweest als het mij ook nog was gelukt, maar het maakte de avond er niet minder op. Hij was lief voor me, gaf me een kus en we vielen lepeltje lepeltje in slaap. Na een paar uur van veel draaien – ik vond het toch een beetje ongemakkelijk met een onbekende in mijn bed – werd hij wakker en kleedde zich snel aan. Hij voegde me toe op Facebook met de belofte dat we wel ‘contact zouden houden’. Ik knikte wat, maar wist dat ik alles eerst even moest verwerken, voordat ik kon beslissen of ik hem nog eens terug zou willen zien.

Ik bleef achter met een beetje ongeloof, kriebels in mijn buik van de positieve spanning en de dringende behoefte om mijn vriendin te bellen. Zij had ook een waanzinnige avond beleefd. Er was weliswaar niets voorgevallen, maar ze had wel een telefoonnummer gescoord van een leuke man en een koffiedate voor diezelfde middag met de barman. Wat was hier toch gebeurd? Waarom was deze avond zo fantastisch en succesvol voor ons allebei? Al samenvattend kwamen we tot de conclusie dat de avond een vlucht nam, nadat we het drankje op hadden van de man in het colbert. Zou hij iets in ons drankje hebben gedaan? Was het xtc geweest? Of ghb? We zullen het nooit weten. Maar áls het zo is, dan had ik dankzij hem een van de beste ervaringen uit mijn leven!”

Lees ook: Die ene bijzondere keer: “Het vreemdgaan was een cadeau aan mezelf”

Geschreven door