Mooi filmpje: vrouwen geven advies aan hun jongere ik

In dit korte filmpje krijgen allerlei verschillende vrouwen de kans om iets tegen hun jongere ik te zeggen. En die adviezen zijn zonder uitzondering heel lief, opbouwend en grappig. Om even heel vrolijk van te worden (én om over na te denken). Want wat zou jij tegen jezelf als meisje zeggen?

Lees ook: Waarom je niet wekelijks hoeft af te spreken om goede vrienden te zijn

Geschreven door

Liesbeth is journalist en schrijver. Ze schrijft het liefst over dingen waar ze zelf ook mee bezig is. Is altijd op zoek naar inspiratie, en vindt dat meestal in de mooie, maar soms ook in de mindere dingen van het leven. Schreef bestseller: *Ik moet nog even kijken of ik kan - de stille revolutie van de introverte mens* (2017, Uitgeverij Nijgh & Van Ditmar)

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief!

Vul hieronder je e-mailadres in en je krijgt van ons wekelijks een myndboost in je inbox.

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief van Mynd. Mijn informatie wordt niet gedeeld met derden.

Nieuwsbrief?