Nancy over haar 50+ lichaam: “Als ik in bikini ga, moet ik altijd even slikken.”

Nancy (52): “Natuurlijk heb ik weleens kleine ongelukjes, maar ouder worden is iets geweldigs, iets waar je dankbaar voor moet zijn, niet over moet zeuren.”

“Die buik. Als die er toch af kon, zonder dat ik al het lekkers moest laten staan… Ik hou nou eenmaal van alles wat gezellig en lekker is. Ik ben de eerste om dat toe te geven. Niet dat ik niets aan mijn lijf doe. Ik tennis twee keer in de week en loop hard. Maar ik ben gewoon niet het type dat zichzelf alles ontzegt voor een wasbordje.”

“Ieder jaar wanneer ik voor het eerst in bikini ga, moet ik even slikken. Ergens maar weer de acceptatie vandaan halen en hup, aan dat ding. Ik weiger een badpak te kopen, of nog erger: een tankini. Als je dan in zee zwemt, gaat dat flubberen enzo. Bovendien; mijn kinderen zouden me uitlachen. Veel te suf. Dan maar een beetje vet over de rand van mijn broekje. Mijn moeder overleed twee jaar geleden, ze was pas 68 jaar. Dat heeft voor mij nog duidelijker gemaakt dat je er niet op kunt rekenen dat het leven iedere ochtend maar weer doorgaat. Ouder worden is iets geweldigs, iets waar je dankbaar voor moet zijn, niet over moet zeuren.”

“Laatst deden twee jonge twee meiden van mijn hardloopclubje even ‘De Kikker’. Je weet wel, hurken en dan je benen over je armen heen schuiven. Daar draaide ik vroeger mijn hand niet voor om. ‘Dat kun jij toch ook?’ vroeg een vriendin. Ik heb het maar niet geprobeerd. Tja, mijn lijf is niet meer wat het ooit was. Laten we eerlijk zijn. Tijdens het sporten verlies ik weleens wat druppels urine. Overgehouden aan twee bevallingen, maar ook doordat ik ouder word, denk ik. Ik laat me er niet door weerhouden om mee te doen. Ik zorg voor bescherming en spring gewoon mee. Het leven is voor mij een feestje. Ik ben al 35 jaar met een man die ik nog steeds een lekker ding vind, hij vindt mij nog steeds leuk, ik heb twee heerlijke kinderen en geweldige vrienden. Zolang zij bij me zijn, vind ik ouder worden niets minder dan een feestje.”
_w4a0079

lightsbytena_preffered-image-1Deze interviewserie met fotoshoot kwam tot stand in samenwerking met lights by TENA, een nieuw product dat pas sinds begin dit jaar verkrijgbaar is in de Nederlandse supermarkten en drogisterijen. Het ligt in het schap tussen de reguliere inlegkruisjes. Een op de drie vrouwen van 35+ krijgt te maken met kleine ongelukjes. Je kan hier een gratis proefpakket bestellen, zodat je het kan proberen. Doe er je voordeel mee.

 

 

Lees hier alles over ons advertentiebeleid.

Gerelateerde artikelen

Back to top button