Tinderdaten met Bram (36): “Hij staat zeven dagen in de week op de stoep”

Als je niet meer dagelijks in de kroeg staat, na de dertig dus, of niet makkelijk kunt versieren, is een beetje tinderen of lexa’en een uitkomst. We willen namelijk liefde, maarrrr we zijn ook kritisch. Te kritisch soms. En dan weten we niet of er nu wel of geen potentie in een date zit. Lisa (33) twijfelt heel erg of ze moet blijven daten met Bram (36). Hij is knap, heeft een goede baan, grappig, maar vindt altijd een excuus om op de stoep te staan. En ze daten nog maar een paar weken. Wat moet ze doen?

Lisa: “Uit verveling heb ik drie jaar geleden Tinder geïnstalleerd op mijn telefoon. Na verschillende gefaalde pogingen om liefde in het dagelijks leven tegen te komen en ik gewoon zin had in een date of een drankje, leek Tinder dé uitkomst. Mijn verhalen over het leed dat Tinder heet zal ik jullie besparen, maar soms kom je iemand tegen die je niet kunt weerstaan.”

“Zijn naam is Bram, ziet er goed uit en heeft een goede baan als accountmanager. Het moment dat we een match hadden was net de dag voordat ik op vakantie ging. Tijdens mijn vakantie kreeg ik een berichtje van hem en raakten we aan de praat. ‘Ik kan niet wachten tot je weer in Nederland bent. Ik heb een leuk idee voor een date.’ Hij wilde niet onthullen wat voor date dit dan zou zijn, maar een man die de leiding neemt was meer dan welkom. De zaterdag nadat ik terug was gekomen zou het dan gebeuren. Maar op dinsdag hadden we al onze eerste date. ‘Hey, ik heb zin in een drankje. Ga je mee?’ Nu kon ik zelf ook een alcoholische versnapering gebruiken aangezien ik een dramatische dag op het werk achter de rug had, dus ik zei ja.”

“Hij was alles dat zijn Tinder-profiel beloofde én meer. Charmant, even knap als zijn foto’s, goed gekleed, galant en een goede prater. Van een eerste zoen kwam het niet dankzij een koortslip aan mijn kant en ik wist zijn zoen nog net te ontwijken. Het werd een ongemakkelijke knuffel. Naderhand kreeg ik een bericht: “Jammer van die zoen, maar dat komt de volgende keer dan wel.” Met een rood hoofd typte ik snel terug dat het kwam vanwege een koortslip en all was well.”

“Tegen de tijd dat het zaterdag was, de dag dat we eigenlijk onze eerste date zouden hebben, hadden we elkaar al drie keer gezien. Hij vond altijd een excuus om mij te zien. De week erna had hij ‘eten over’, ‘wilde samen serie kijken’, ‘wist een goed restaurant’ et cetera. De zaterdag van die week stond ik op een feest in Brabant, waar ik oorspronkelijk vandaan kom. Opeens kreeg ik een bericht: “Feest ziet er goed uit zeg, ik ben onderweg, het is maar een uurtje met de  trein.” Zonder uitnodiging van mijn kant was Bram op de trein gestapt, had een kaartje weten te bemachtigen en was een kwartier verwijderd van mij én mijn vrienden. Omdat ik niet goed wist wat ik met de situatie aanmoest, heb ik hem maar bij het station op gehaald. Wat moest ik anders? Hij kon het enorm goed vinden met mijn vrienden en bleef ook slapen bij ons. Zijn onverwachte bezoek resulteerde in de aanwezigheid van Bram zo’n 7 dagen in de week.”

“Normaal gesproken ben ik vrij teruggetrokken. Ik ben al jaren single en de aanwezigheid van een man zorgt voor opschudding. Maar ik heb ook tijd voor mezelf nodig, wat afgelopen zaterdagochtend resulteerde in dat ik hem, na een aantal hints die hij niet begreep, vrij bot het huis uit heb gezet. Maar ja, hij is lief, heeft veel aandacht voor me, is ontzettend knap, heeft een goede baan. Wat moet ik hiermee. Stoppen of doorgaan?”

Lees ook: Tinderdaten met Michael (43): ‘Hij is gelovig. Maar wel lief. En de sex is fijn’

(Beeld: Unsplash)

 

Geschreven door

Freelancejournalist en webredacteur bij Mynd. Lacht nog in haar slaap en probeert het leven door te dansen met een flinke dosis humor. Zoekt voor Mynd de beste filmpjes, mooiste fotoseries en de grappigste lijstjes.