Tinderdaten met Jamie (35): “Alles klopt, maar ik voel niks tijdens de seks”

Als je niet meer dagelijks in de kroeg staat, na de dertig dus, of niet makkelijk kunt versieren, is een beetje tinderen of lexa’en een uitkomst. We willen namelijk liefde, maarrrr we zijn ook kritisch. Te kritisch soms. En dan weten we niet of er nu wel of geen potentie in een date zit. Carmen (34) is slim, ondernemend en charmant. Het enige wat een leuke aanvulling zou zijn is een man waarmee ze haar leven kan delen. Ze date al drie maanden met Jamie en alhoewel hij de perfecte man is op papier en ze hem zo aan haar ouders voor kan stellen, zit het op seks-gebied niet helemaal lekker. 

“Ik zag Tinder altijd als een plek om plezier te hebben. Nadat mijn relatie twee jaar geleden is uitgegaan en mijn moeder alle hoop op kleinkinderen verloor (‘sorry mam, je bent gewoon wat dramatisch. Ik heb nog tijd zat’), besloot ik om het allemaal niet zo serieus te nemen. Je kunt mij inmiddels dan ook een Tinder-pro noemen, want ik heb genoeg avonturen beleefd. Iets meer dan drie maanden geleden had ik een match met Jamie. Knappe kop, goed gekleed, goede baan als consultant. Een zeldzame vondst op Tinder.

Het idee voor onze eerste date ontstond spontaan. We hadden al twee weken contact en na een zware week op werk allebei behoefte aan een drankje. Zo gezegd zo gedaan, een half uur later zaten we tegenover elkaar op het terras. De klik was er, de o zo beroemde klik, en ik had door dat dit meer dan een avontuurtje zou worden. Aan het einde van de avond gingen we allebei netjes naar huis, nadat we een halfuur als tieners voor mijn huis hadden staan zoenen. Een paar dagen later zagen we elkaar opnieuw en we vonden altijd wel een reden om elkaar te zien.

Na twee weken konden we ons niet meer inhouden en vlogen de kledingstukken al uit voordat we naar onze dinerdate gingen. Hij zag er fantastisch uit in zijn nette broek en overhemd en ik heb hem mijn huis binnengesleurd. De kledingstukken raakten verspreid door mijn huis en in de slaapkamer stonden we als Adam en Eva tegenover elkaar. Echter had ik verwacht dat Adam, Jamie dus, iets groter geschapen was. En met iets, bedoel ik twee keer zo groot, want wat tussen zijn benen fier omhoog stond, was maar een klein stompje. Maar hè, we waren opgewonden en eigenlijk maakte me het op dat moment niet zo veel uit. Totdat hij mij werkelijk penetreerde en ik er niks van voelde. Het was heel bevredigend op elk ander vlak en hij heeft mij met zijn vingers klaar laten komen, maar de hele avond was ik er toch in mijn achterhoofd mee bezig.

De dates daarna waren, zoals altijd goed, hij kwam in de tussentijd zelfs een avond voor mij koken toen ik ziek was en tijdens onze dagjes weg lachen we tot we er bij neervallen. Hij is dus fantastisch op papier. In de slaapkamer hebben we al verschillende standjes geprobeerd, maar geen succes. Hoewel hij goed met zijn handen en mond is, wil ik meer. Mijn vriendinnen hebben allemaal een ander advies en ik wil deze man ook niet kwetsen, maar dit is niet hoe ik mijn seksleven voor me zie de komende veertig jaar…

Lees ook: Tinderdaten met Bram (36): ‘Hij staat zeven dagen in de week op de stoep’

(Beeld: iStock)

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button