Tinderdaten met Jesse: ‘We hebben het heel leuk samen, maar ik twijfel of ik de enige ben’

Als je niet meer dagelijks in de kroeg staat, na de dertig dus, of niet makkelijk kunt versieren, is een beetje tinderen of lexa’en een uitkomst. We willen namelijk liefde, maarrrr we zijn ook kritisch. Te kritisch soms. En dan weten we niet of er nu wel of geen potentie in een match zit. Inge (29) twijfelt heel erg of ze moet blijven daten met Jesse (30). Ze vindt hem onwijs leuk, maar ze twijfelt of ze de enige is. 

Jesse is niet de eerste match met wie ik heb afgesproken, maar wel de eerste met wie het écht leuk klikt. Toen ik hem voorbij zag komen op Tinder dacht ik ‘Wauw, wat doe JIJ hier?’ Donkere ogen, rommelige krullen, leuke lach: zo kom je ze niet vaak tegen. Ik dacht dat er bijna wel wat mis met hem moest zijn, want waarom zou zo’n knappe gast anders geen vriendin hebben?

In het echt viel hij ook absoluut niet tegen. We hadden afgesproken bij een klein Italiaantje, en we hebben daar uren gezeten. Het was echt heel gezellig. Hij vertelde over zijn passie (muziek), en zijn beslissing om zijn baan in de IT op te geven, en dat hij nu als event coördinator bij verschillende festivals werkte, en ondertussen bijverdiende als barman. Ook was hij oprecht geïnteresseerd in mij. Hij vroeg veel, luisterde aandachtig en we bleken hetzelfde gevoel voor humor te hebben. De avond eindigde heel hoffelijk. Hij bracht mij naar mijn fiets, we zoenden en ik ging braaf naar huis.

We begonnen vaker af te spreken en we raakten maar niet uitgepraat. Jesse is heel geïnteresseerd en attent. Zo hadden we het een keer een hele avond over muziek gehad, en de volgende dag had ik een Spotify-playlist in mijn inbox, waar hij alle nummers had ingezet waar we het de avond daarvoor over hadden gehad. Inmiddels ben ik ook een paar keer met hem mee naar huis gegaan, en hij is ook bij mij geweest. Dat ging allemaal eigenlijk heel natuurlijk, en als we samen zijn is het superfijn. Het probleem is alleen dat ik steeds meer begin te twijfelen of ik de enige ben met wie hij het gezellig heeft.

 

 

Hoe langer ik Jesse ken, hoe meer ik namelijk begin te merken hoe populair hij is. En dan vooral bij vrouwen. Als we over straat lopen wordt hij altijd aangesproken door meisjes die hij kent. Als hij een foto op Instagram plaatst heeft deze binnen enkele uren honderden likes, en tientallen comments van megaknappe meisjes. Deze variëren van een onschuldig ‘Knappie!’ tot een wat dubbelzinniger ‘Hopelijk zie ik je donderdag weer…’. Zelf zegt hij dat dit een bijkomstigheid is van zijn werk als barman. Hij vertelt altijd een beetje lacherig over de hordes meisjes die bij hem komen vissen om een gratis drankje of zijn telefoonnummer. Hij heeft toegegeven dat hij daar vroeger nog wel eens gebruik van maakte, maar nu zegt hij daar niet meer geïnteresseerd in te zijn. Maar toch twijfel ik.

Hij krijgt constant berichtjes en notificaties, ook als hij bij mij is. Zijn telefoon blijft maar trillen. Hij zegt dat het bij zijn werk als coördinator hoort, maar hij is zo waakzaam over zijn telefoon dat ik het een beetje vreemd vindt. Hij neemt hem bijvoorbeeld altijd mee als hij naar de wc gaat en legt hem altijd met het scherm naar beneden op tafel. Ook zei een vriendin laatst dat ze hem recentelijk nog voorbij had zien komen op Tinder. Op zich mag hij dat natuurlijk ook gewoon, we hebben nog geen relatie. Maar ik word er wel onzeker van.

Als we bij elkaar zijn is het supergezellig, en heb ik ook het gevoel dat het wel ergens naar toe zou kunnen gaan. Maar in de dagen dat we elkaar dan weer niet zien, bekruipt mij toch weer de twijfel. Ik hoor dan soms maar weinig van hem, maar zie ondertussen wel alle activiteit op zijn Facebook en Instagram. Gisteren nog zag ik dat hij was getagd in een foto, arm in arm met een ander, heel knap, meisje.

Wat moet ik nou doen? Mijn onzekerheid afschudden en erop vertrouwen dat als het goed zit tussen ons, hij niks met andere meisjes zal doen? Of mezelf de twijfel besparen en het afkappen?

Lees ook: Tinderdaten met Mart (26):Hij wordt onzeker van mijn succes

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button