Tinderdaten met Tim (37): “Hij wil geen kinderen en ik wel”

Als je niet meer dagelijks in de kroeg staat, na de dertig dus, of niet makkelijk kunt versieren, is een beetje tinderen of lexa’en een uitkomst. We willen namelijk liefde, maarrrr we zijn ook kritisch. Te kritisch soms. En dan weten we niet of er nu wel of geen potentie in een date zit. Elise (36) date sinds vier maanden met Tim en ze is in de wolken. Er is alleen één minpunt, Tim wil geen kinderen en zij wel.

“Het is niet alsof ik op Tinder zat om de vader van mijn kinderen te vinden, dat wil ik voordat ik begin even kwijt. Maar hé, als dat wel zou gebeuren, waarom niet? Tim was een welkome afwisseling tussen de vreemde mannen die je op Tinder tegenkomt. Ons eerste gesprek was gezellig en hij had een flinke dosis humor. De eerste date was dan ook fantastisch. Tot diep in de nacht hebben we gepraat en gelachen en na wat drankjes zijn we naar mijn huis gestommeld. Heel netjes heeft hij zich in weten te houden die nacht, maar van binnen brandde ik van verlangen. Een paar dates later kwam puntje bij paaltje en bleken we ook in bed een geweldig klik te hebben.

Onder het mom van spontaniteit boekten we samen een weekend weg. Tim is een echte avonturier en wist de perfecte plek in Frankrijk voor een romantisch weekend. Ik was helemaal in mijn nopjes en klaar voor een weekend met heerlijk eten, fantastische seks, diepe gesprekken en de stiekeme hoop dat dit de man van mijn leven is.

Wat ik echter niet verwachtte tijdens dat weekend, tijdens een van onze diepe gesprekken, is dat Tim geen kinderen wil. Ik had inmiddels al drie wijntjes op en dacht dat ik hem verkeerd had verstaan. Maar hij hecht veel waarde aan zijn vrijheid. Hij heeft een drukke baan en houdt er daarnaast nog van om te reizen. Een kind, of meerdere, past niet in dat plaatje volgens hem. Als ik niet beter wist, dan zou ik zweren dat mijn oren werkelijk aan het klapperen waren. Geen kinderen? Mijn ideale plaatje is toch wel een liefdesbaby, of twee of als het toevallig zo uitkomt drie. Maar geen? Nada, noppes, niks?

Na ons weekend weg kwam ik met een dikke kater terug, niet van de Franse wijn helaas, maar door Tim zijn onthulling. Hoe reel is het te hopen dat hij nog van mening verandert en dat we over een paar jaar een heerlijk gezinnetje hebben? Wie kan er nou nee zeggen tegen zo’n heerlijk snoetje van een baby? Ik moet ook realistisch zijn, de tijd tikt ook door. Moet ik het nu afkappen met deze fantastische man of nog genieten van ons samen zijn en hopen dat hij van mening verandert?”

Lees ook: Tinderdaten met Michael (43): ‘Hij is gelovig. Maar wel lief. En de sex is fijn’

(Beeld: iStock)

Gerelateerde artikelen

Back to top button