8 uitspraken waar iedere vrouw zich in herkent

Laten we het nu eens niet vergeten: het leven van een vrouw is soms heerlijk. Ja, dat maandelijkse feestje zijn we niet zo dol op, maar vergeet ook niet alle lekkere momenten tussendoor. Stiekem kunnen we er allemaal wel om lachen, toch? Daarom hebben we vandaag voor jullie heerlijke uitspraken waar iedere vrouw zich in herkent:

  1. ‘Thee is hartstikke ongezond. Elke keer als ik een kop thee drinkt, wordt die opeens vergezeld door een plak cake, chocolade of koekjes.’
  2. ‘Thuis is waar je geen bh hoeft te dragen.’
  3. ‘Elke avond denk ik: ‘Morgen trek ik mijn mooiste kleding aan naar werk.’ En als ik eenmaal ’s ochtends op sta denk ik: ‘Wat is er mis met jeans en een trui?’
  4. ‘Als ik soms kijk naar de mannen waar ik gevoelens voor had, begin ik te twijfelen aan geestelijke gezondheid.’
  5. ‘Elke vrouw heeft een paar schoenen die ze alleen maar kan dragen terwijl ze zit.’
  6. ‘Is het normaal voor een vrouw dat ze haar haar wil laten groeien én het kort wil knippen tegelijkertijd?’
  7. ‘Daar sta ik dan. In de supermarkt met mijn armen vol met boodschappen. Waarom heb ik niet gewoon een mandje gepakt? O ja, omdat ik alleen brood wilde kopen…’
  8. ‘Ik chat al een tijdje met een man via het internet. Hij vroeg: beschrijf je zelf eens in bed.’ Ik wist geen beter antwoord dan: ‘slaperig’.

Lees ook: 7x Geweldige illustraties over vriendschap tussen vrouwen

(Beeld: iStock)

Geschreven door

Freelancejournalist en webredacteur bij Mynd. Lacht nog in haar slaap en probeert het leven door te dansen met een flinke dosis humor. Zoekt voor Mynd de beste filmpjes, mooiste fotoseries en de grappigste lijstjes.